Ara

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler’den avantajlı akü değişim kampanyası

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, kış aylarına girerken kötü sürprizlerle karşılaşmak istemeyen müşterilerine çok avantajlı akü değişim kampanyasını devreye aldı.  
Facebook
Twitter
LinkedIn

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, kış aylarına girerken kötü sürprizlerle karşılaşmak istemeyen müşterilerine çok avantajlı akü değişim kampanyasını devreye aldı.  Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, tüm Peugeot, Citroen ve Opel modellerinin dahil edildiği kampanya kapsamında Eurorepar akülerde işçilik dahil yüzde 20 indirim fırsatının yanında, Bonus kart sahiplerine peşin fiyatına 7 taksit imkanı da sunuyor.  

“Kış aylarında kötü sürprizlerle karşılaşmayın!”

Araçların çalışması için ilk enerjiyi sağlayan akü, bakımının ihmal edilmemesi gereken en önemli parçalardan biridir. Soğuk kış aylarında yapılan uzun yolculuklarda akünün bitmesi, kullanıcıları çok zor durumda bırakabilir. Bu tarz kötü sürprizlerle karşılaşmak istemeyen kullanıcılar, akü kontrollerini ihmal etmemelidir.

Akünün değişim sıklığı aracın kullanım sıklığı ile doğrudan bağlantılıdır. Akü, araç kullanılmadığında kendi kendine biten bir ünite olması sebebiyle dikkatle takip edilmesi gerekir. Akü, şarj olmuyorsa yani bitmişse ya da akü arızalı ise değişmesi gerekir.

Hibya Haber Ajansı

Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde

İzmir Metrosu ve Konak Tramvayı’na Maraton İzmir düzenlemesi

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor

Canik’te Hedef Türkiye Şampiyonluğu

Yakup Altun Stadında sentetik çim serimi

Nilüferli karateciler madalyalarla döndü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Haberi Paylaşın

Facebook
Twitter
LinkedIn