Ara

Başkan Kınay Orbit Karabağlarspor Kız Futbol Takımı’yla buluştu: Şampiyonluk bekliyoruz

Orbit Karabağlarspor Kız Futbol Takımı, Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay’ı ziyaret etti. Kız futbol takımıyla bir araya gelen Başkan Kınay, takımla sohbet etti.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Orbit Karabağlarspor Kız Futbol Takımı, Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay’ı ziyaret etti. Kız futbol takımı ile buluşan Başkan Kınay, takım üyeleri ile tanıştı. Kız futbol takımının başarılarını takip ettiğini belirten Başkan Kınay, takımı tebrik ederek şampiyonluk beklediklerini söyledi. Play-Off maçlarını beklediklerini belirten takım, 2. Lig’e yükselme hazırlıkları içinde olduklarını ifade etti. Orbit Karabağlarspor’un şampiyonluk maçına gelmek istediğini belirten Başkan Kınay, “Bu ülkede umudu büyütmek ve vazgeçmemek lazım. Sizler Atatürk’ün gençlerisiniz. Kazandığınız başarılar sizin gibi pek çok genç arkadaşınıza umut oluyor” dedi.

“Diğer gençlerin umudunu büyütüyorsunuz”
Karabağlar Belediye Başkanı olarak takıma destek her zaman destek olacaklarının altını çizen Başkan Kınay, “Bizler her zaman bu takımların ve sporcuların artması için sol omuz başınızda olacağız” ifadelerini kullandı. Bu takımların diğer gençlere örnek olarak, onların umudunu büyüttüğünü vurgulayan Başkan Kınay, Karabağlar’daki amatör kulüplere destek çalışmalarında bulunacaklarını belirterek kız futbol takımı için de bu çalışmalar içerisinde olacaklarını söyledi.

Forma hediye ettiler
Keyifle geçen sohbetin ardından Orbit Karabağlarspor Kız Futbol Takımı, Başkan Kınay’a forma hediyesi verdi. Forma için takıma teşekkür eden Başkan Kınay, onların her zaman yanında olacağını belirterek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yatırım Finansman Ampute Futbol Milli Takımına sponsor oldu

Gölcük’ün Başarılı Sporcuları Başkan Sezer’i Ziyaret Etti

Kardeş kent takımları Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nde

19. İstanbul Yarı Maratonu bağış kampanyasıyla 450 çocuk nitelikli eğitim desteğine kavuştu

Yenişehir Belediyesi 19 Mayıs Ayak Tenisi Turnuvası başladı

TFF, EÜ ile “Hakem Akademisi” konusunda iş birliği yaptı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Haberi Paylaşın

Facebook
Twitter
LinkedIn