Ara

CHP’li Binzet: “Bu firma sadece ceza mı ödeyecek”

Facebook
Twitter
LinkedIn

CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Sırrı Burak Binzet’in konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Siyanürle zehirleyenleri ne yapacağız?”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ormanları yakanlar için yaptığı, ‘İdam’ açıklamasına dikkat çeken Binzet, “Büyük bir doğa katliamı ile karşı karşıyayız. Türkiye’de birçok ile can veren, Türkiye’yi de aşıp Orta Doğu’ya hayat olan Fırat Nehri’ne siyanür bulaştığı her gün kamuoyunda yankılanıyor. Ne kadar acı ne kadar endişe verici. Şimdi burada dikkat çekmek istediğim konu şu, Sayın Cumhurbaşkanı ormanları yakanları için, ‘İdam’ kelimesini kullandı, ancak Fırat Nehri’ni siyanürle zehirleyenleri ne yapacağız?” dedi.

Bu firma sadece ceza mı ödeyecek
Gelişme nasıl müdahale edileceğini soran Binzet, “Binlerce kilometre uzaktan gelerek hem Türkiye’nin altını kazan, madenlerini çıkaran hem de suyunu havasını kirleten bu firma sadece ceza mı ödeyecek? Nerede milli düşünce, nerede Misak-i Milli, nerede vatan sevgisi? Ülkeyi kim olduğunu bilmediğimiz insanlara peşkeş çekerken kimsenin canı acımıyor mu? Fırat nasıl temizlenecek, tarım arazileri nasıl temizlenecek? Hiç mi içiniz sızlamıyor? Fırat Nehri’nin zehirlendiğini her düşündüğümde gözlerim doluyor. Yeter artık, yeter artık, yeter artık!” ifadelerini kullandı.

EÜ Aliağa MYO’ya SOCAR Türkiye iş birliğinde modern spor tesisi kazandırıldı

94 yıldır bitmeyen maç Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Rally Bodrum Dünya standartlarında organizasyon ile tamamlandı

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Adım Adım Finale Yürüyor

Enerjisa Üretim 3×3 Cup Turnuvası ile Basketbol Coşkusunu Yaşatıyor

Avcılar Belediyesi Spor Kulübü Madalyaya Doymuyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Haberi Paylaşın

Facebook
Twitter
LinkedIn