Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘Hanuka Bayramı’ mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hanuka Bayramı" dolayısıyla yayımladığı mesajda Musevilik inancına mensup vatandaşların bayramını tebrik etti.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Hanuka Bayramı” dolayısıyla yayımladığı mesajda Musevilik inancına mensup vatandaşların bayramını tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, “Güçlü birlik, beraberlik ve aidiyet duygularıyla bir arada yaşadığımız Musevi vatandaşlarımız geçmişte olduğu gibi bugün de toplumumuzun ayrılmaz bir parçasıdır.  Günümüzde birçok ülkede antisemitizm, İslam düşmanlığı ve yabancı karşıtlığı
toplumsal huzurun yanı sıra küresel barışı da tehdit ederken, ülkemizde hiçbir ayrım olmaksızın tüm vatandaşlarımızın karşılıklı saygı ve sevgi anlayışıyla ortaya koyduğu birlik ve beraberlik tüm dünyaya müstesna bir örneklik teşkil etmektedir. Bu duygularla, Hanuka Bayramı’nın başta Musevi vatandaşlarımız olmak üzere, tüm Museviler için esenlik getirmesini temenni ediyor, kendilerine en kalbiselamlarımı iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bornova 1877’den Göz Dolduran Performans

Anadolu Efes, Play-In Etabında Evinde Virtus Bologna’yı Ağırlıyor

TVF Kadınlar 1. Ligi’nin 11. haftası

Eczacıbaşı Dynavit, dünya üçüncüsü

Altınpark Yüzme Havuzu inşaatı tüm hızıyla devam ediyor

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu’nun 13. hafta maçları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Haberi Paylaşın

Facebook
Twitter
LinkedIn