Ara

Emek turnuvasının galibi Borusan Boru

Gemlik Belediyesi ve Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 1. Emek Turnuvası sona erdi. Turnuvaya Borusan Boru, Çimtaş, Gemlik Gübre ve MKS firmaları katılım sağladı.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kıyasıya geçen turnuvanın birincisi Borusan Boru olurken, ikinci Çimtaş, üçüncüsü Gemlik Gübre, dördüncüsü ise MKS oldu. Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren Emek Turnuvasının gelecek yıllarda daha kapsamlı devam edeceğini ifade etti.

  Emek turnuvasının finali kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Borusan Boru ve Çimtaş arasında geçen karşılaşmanın normal süresi 1 – 1 eşitlikle sona erdi. Penaltılarla devam eden maçın sonucunda Borusan 4 – 3 galip gelerek kupanın sahibi oldu. Borusan’a kupasını Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren takdim etti. Deviren yaptığı konuşmasında Gemlik’in Türkiye’nin ekonomisinde güçlü bir yeri olduğunu vurgularken,  bu tür organizasyonların dostluğu pekiştirdiğini ve turnuvanın gelecek yıl daha kapsamlı olarak yapılacağını ifade etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Kuzey Ege Spor Oyunları’nın Lansmanı Yapıldı

Şampiyon sporculardan Başkan Aydın’a ziyaret

Samsun’dan Gelen Bayrak ve Toprak Genç Doktorlara Teslim Edildi

Genç milli karting sporcusu Ayşe Çebi İtalya Şampiyonası’nda Piste Çıkıyor

Yeşil Bursa Rallisi’nde Castrol Ford Team Türkiye’nin Gözü Zirvede

Sakarya Bike Fest’te Prolog Etabı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Haberi Paylaşın

Facebook
Twitter
LinkedIn