Ara

Erasmuslu öğretmenlere Romanya’da çağdaş yöntemler ile eğitim

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Türkiye’den Belen Kaymakamlığı, Romanya'dan Asociatia Tineret Pentru Dezvoltare Durabila Derneği’nin ev ...
Facebook
Twitter
LinkedIn

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Türkiye’den Belen Kaymakamlığı, Romanya’dan Asociatia Tineret Pentru Dezvoltare Durabila Derneği’nin ev sahipliğini yaptığı proje, Liceul Constantin BrAncoveanu Lisesi ve İtalya’dan Beyond Borders sivil toplum kuruluşlarının iş birliğinde gerçekleştirildi.

Öğretmenler, 3 farklı ülkeden toplamda 20 gençlik çalışanının katılımı ile başlayan projede Web 2.0 araçlarının kullanımını deneyimledi.

İngilizce öğretmenleri proje kapsamında gençleri daha çağdaş yöntemleri kullanarak eğitmeyi ve dijital araçların eğitimde kullanımını yaygınlaştırmayı hedefleyen eğitimler aldı. 

Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, projenin verimli geçtiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Erasmus+ EDUcate YOUth – Nonformal Bridges to Formal Education projesi kapsamında öğretmenlerimiz aldıkları eğitimler sayesinde sürekli gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurmayı hedeflemiş ve günümüz gençlerinin ihtiyaç duyduğu eğitim anlayışının yerine getirilmesini destekleme amaçlı projelerimize katıldı. Çağımızın ihtiyacı olarak dijital teknolojiye dayalı yenilikçi öğrenme yöntemlerini geliştirme amaçlı verimli geçen bir proje oldu.” 

Hibya Haber Ajansı

Kemer Belediyesi’nden sporculara ulaşım desteği

Potanın sihirbazları dünyaca ünlü Harlem Globetrotters, 2024 dünya turu kapsamında İstanbul ve Ankara’da!

Rally Bodrum’da Yeni Nesil Kutlama

Samsunspor’dan Başkan İbrahim Sandıkçı’ya Ziyaret

Kürek Milli Takımı Azerbaycan’da Yarışacak

Emeğin kentinde, emek turnuvası başladı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Haberi Paylaşın

Facebook
Twitter
LinkedIn