Ara

Gaziantep’ten 7 milyonu aşkın engelli ve yaşlıya destek

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ‘Sosyal belediyecilik yükselen bir değerdir’ sözlerinden hareketle 7’den 70’e birçok vatandaş için ...
Facebook
Twitter
LinkedIn

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ‘Sosyal belediyecilik yükselen bir değerdir’ sözlerinden hareketle 7’den 70’e birçok vatandaş için çeşitli sosyal yardım projeleri hazırlayan Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanlığı, 8 yılda gerek şehirde gerekse de çevre illerdeki engelli ve yaşlı 7 milyon 90 bin 70 kişinin ihtiyaçlarını karşıladı.

Bu kapsamda 51 bin 169 engelli bireyin, yaşamını ve topluma entegrasyonunu kolaylaştırmak için fiziki koşulları iyileştirilerek hayat standartları yükseltildi. Ayrıca belirli aralıklarla dağıtılan tekerlekli sandalye, beyaz baston gibi malzemelerin yanı sıra Ortez-Protez Atölyesi’nde günlük hayatta kullanımı önem arz eden teknik malzemelerin tamiratı yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İnayet Topçuoğlu Hastanesi’nde 6 milyon 950 bin 209 vatandaşın tedavileri yapılırken, Moral Evi ve Yaşam Evi başta olmak üzere hayata geçirilen projelerle 87 bin 774 kişiye hizmet götürüldü.

Hibya Haber Ajansı

TVF Kadınlar 1. Ligi’nin 11. haftası

Eczacıbaşı Dynavit, dünya üçüncüsü

Altınpark Yüzme Havuzu inşaatı tüm hızıyla devam ediyor

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu’nun 13. hafta maçları

TVF Kadınlar 1. Ligi’nin 11. hafta maç programı

Eczacıbaşı Dynavit, Imoco Conegliano’ya mağlup oldu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haberi Paylaşın

Facebook
Twitter
LinkedIn