Ara

Kocaer Çelik’in faaliyet raporu

Kocaer Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin 2022 yılı 9 aylık faaliyet raporu açıklandı. Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklama şöyle ...
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kocaer Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin 2022 yılı 9 aylık faaliyet raporu açıklandı.

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklama şöyle:

”2022 yılında, dünyanın birçok yerinde olduğu gibi, ülkemizde de enerji maliyetlerindeki artış daha hissedilir hale gelmiştir. Hurda ve cevher fiyatları ise dalgalı bir seyir izlemiştir. Tüm bu gelişmelere rağmen şirket, 2022 yılı Ocak-Eylül döneminde brüt karını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 282 oranında arttırarak 410,3 milyon TL’den 1.565 milyon TL’ye yükseltmiştir. Brüt karlılığa paralel olarak, yılın 9 ayında şirketin FAVÖK tutarı ve FAVÖK marjı da geçen yılın aynı dönemine göre önemli oranda yükselmiştir. Ocak-Eylül 2022 döneminde Kocaer Çelik faiz amortisman vergi öncesi karını (FAVÖK) 2021 yılının 9 ayına göre yüzde 204 oranında arttırarak 1.297 milyon TL düzeyine yükseltmiştir. FAVÖK marjı ise geçen yılın aynı dönemindeki yüzde 17,1 seviyesinden yüzde 19,2’ye yükselmiştir. Kocaer Çelik, 2022 yılının ilk üç çeyreğinde toplam net karını önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 336 oranında arttırmış ve 104 milyon TL’den 453,7 milyon TL’ye yükseltmiştir.”

Hibya Haber Ajansı

Emeğin kentinde, emek turnuvası başladı

CK Enerji çalışanları, İstanbul Yarı Maratonu’nda kanserle mücadele için koştu

EÜ Aliağa MYO’ya SOCAR Türkiye iş birliğinde modern spor tesisi kazandırıldı

94 yıldır bitmeyen maç Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Rally Bodrum Dünya standartlarında organizasyon ile tamamlandı

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Adım Adım Finale Yürüyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Haberi Paylaşın

Facebook
Twitter
LinkedIn