Ara

​Suwen’den göz alıcı bir koleksiyon: Glamour

Göz alıcı parlaklığın en şık hali Glamour modern ve iddialı kadınların favori ürünleri arasında yerini almaya hazır!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Özel tasarımlarıyla Suwen koleksiyonları şık ve iddialı modelleriyle yeni yılda iç giyim kombinlerine yön veriyor. Özel kumaşıyla tül ve dantel uyumunu tek bir tasarıma taşıyan Glamour koleksiyonu, farklı tasarımdaki ürünleri ve özel kumaşıyla bu yıl da göz alıcı şıklık sunuyor.

Koleksiyonda yer alan özel tasarım destekli sütyeni, üzeri dantel detaylı parlak kumaşı 75B – 85B beden aralıkları ve özel modeldeki askılarıyla şık ve rahat kullanım sağlarken, koleksiyondaki dantel detaylı özel tasarımlı slip ve brazilian string’ler ise dikkatleri üzerine çekiyor.

Bu yılın modası iç gösteren bluz modelli Glamour koleksiyonunda ön plana çıkıyor. Uzun kollu vücudu saran yapısı tül ve dantel uyumunun yanı sıra ince askılı model alternatifiyle de hem evde hem de outfit kombinlerinizde kombininizi tamamlıyor. Koleksiyonda yer alan supant yanı dantel detaylı yırtmaçlı tasarımıyla ev kombininizi tamamlıyor.

Koleksiyonda kısa ve uzun alternatifleriyle ön plana çıkan gecelikler, özel kumaşı, zarif tasarımı ve dantel detaylarıyla yeni yıl şıklığınıza zarafet katıyor.

Bordo ve siyah renk seçenekleriyle Glamour koleksiyonu, özel dokusu ve ışıltısıyla yeni yılda iç giyim tasarımlarınızda fark yaratıyor.

Her daim şık ve rahat, kaliteli tercihler yapmaya değer veren kadınların tarzına göre tasarlanan SUWEN ürünleri tüm Suwen mağazaları ve www.suwen.com.tr adresli online alışveriş sitesinde sizi bekliyor.

Suwen Hakkında:

2003 yılında İstanbul’da kurulan Suwen, Türkiye kadın iç giyim, ev giyim, plaj giyim ve çorap (KİEP) sektöründe faaliyet göstermektedir. Modern Özel Zincir Mağazalar arasında mağaza sayısı bakımından Türkiye’nin en yaygın ikinci mağaza ağına sahip olan Suwen’in mağazaları 2021 yılında yaklaşık 7,6 milyon ziyaretçi ağırlamıştır.

Suwen, kendi markası ve tasarımı ile müşterilerine hizmet vermektedir. İç giyimden ev giyimine, çoraptan korseye, mayo ve bikini koleksiyonlarından lohusa gruplarına kadar geniş ürün yelpazesiyle bir kadının her anında yanındadır.

Suwen Türkiye’deki perakende ağını genişletmenin yanı sıra Romanya’da faaliyet göstermektedir. Ayrıca Irak, Azerbaycan, Kıbrıs, İsrail ve Filistin’de üçüncü tarafların işlettiği satış noktalarında da faaliyetlerine devam etmektedir.


Hibya Haber Ajansı

İzmir Metrosu ve Konak Tramvayı’na Maraton İzmir düzenlemesi

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor

Canik’te Hedef Türkiye Şampiyonluğu

Yakup Altun Stadında sentetik çim serimi

Nilüferli karateciler madalyalarla döndü

Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Haberi Paylaşın

Facebook
Twitter
LinkedIn