Ara

UEFA’dan Türk hakemleri ve gözlemcisine görev

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Halil Umut Meler, İtalya'nın Napoli ile İskoçya'nın Rangers takımları arasında 26 ...
Facebook
Twitter
LinkedIn

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Halil Umut Meler, İtalya’nın Napoli ile İskoçya’nın Rangers takımları arasında 26 Ekim 2022 Çarşamba günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi A grubu müsabakasını yönetecek.

İtalya’nın Napoli şehrindeki Diego Armando Maradona Stadyumu’nda saat 22.00’de başlayacak müsabakada Halil Umut Meler ‘in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak. Karşılaşmada Abdulkadir Bitigen VAR, Almanya Futbol Federasyonu’ndan Marco Fritz ise AVAR olarak görev yapacak.

Futsal hakemi Kamil Çetin, 24-30 Ekim 2022 tarihleri arasında Romanya’da düzenlenecek olan UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi 4. Grup müsabakalarında görev alacak.

UEFA Gözlemcisi Orhan Erdemir ise Galatasaray A.Ş ile Ukrayna’nın Ruh Lviv takımları arasında 26 Ekim 2022 Çarşamba günü oynanacak UEFA Yerel Gençlik Ligi ikinci eleme turu maçında hakem gözlemcisi olarak görev yapacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.

Hibya Haber Ajansı

5.Uluslararası Latmos Ultra Maratonu Tamamlandı

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İlkokullar Arası 23 Nisan Halı Saha Futbol Turnuvası’nda şampiyon Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu oldu

Kemer Belediyesi’nden judoculara ulaşım desteği

Konya Büyükşehir Belediyespor Basketbolda Yarı Finalde

Bisikletin Yaşayan Efsanesi Mark Cavendish, 59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’na Rekor Kırmak için Geliyor

Toplu ulaşıma Maraton İzmir ayarı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Haberi Paylaşın

Facebook
Twitter
LinkedIn