Ara

UEFA’dan Türk hakemlerine görev

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Ali Palabıyık, İsviçre'nin Basel ile Litvanya'nın Zalgiris Vilnius takımları ...
Facebook
Twitter
LinkedIn

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Ali Palabıyık, İsviçre’nin Basel ile Litvanya’nın Zalgiris Vilnius takımları arasında 27 Ekim 2022 Perşembe günü oynanacak UEFA Konferans Ligi H Grubu müsabakasını yönetecek.

Jakob Park Stadyumu’nda saat 22.00’de başlayacak müsabakada Palabıyık’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ümit Öztürk olacak.

Abdulkadir Bitigen ise Hollanda’nın PSV ile İngiltere’nin Arsenal takımları arasında, 27 Ekim 2022 Perşembe günü oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi A Grubu müsabakasında AVAR olarak görev yapacak.

Müsabakanın orta hakemi İtalya Futbol Federasyonu’ndan Marco Di Bello’nun yardımcılıklarını Alberto Tegoni ve Davide Imperiale yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Antonio Rapuano olacak. Karşılaşmada Massimiliano Irrati de VAR olarak görev yapacak.

Hibya Haber Ajansı

23 Nisan Futbol Turnuvası heyecan kattı

“TAYK-CarrefourSA Kupası” ile TAYK 2024 Trofesi Başladı

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda Üçüncü Gün

Kürek Milli Takımı Avrupa Şampiyonası’nda Yarışacak

Fatih Terim’li Panathinaikos FC Şampiyonluk Mücadelesi İçin Aek Atina İle Karşılaşıyor, Kritik Maç S Sport Plus’ta

Selçuklu Belediyesi tarafından yapımı devam eden Türkiye’nin ilk yeşil sertifikasına sahip Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi’nde çalışmalar hızla devam ediyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Haberi Paylaşın

Facebook
Twitter
LinkedIn