Ara

Zafer Partili Tekdemir: “Gençlerimiz yurt dışına vatandaşlık almak için din değiştirir hale geldi”

AFYONKARAHİSAR - 25.11.2022 - HİBYA - Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mevlüt Tekdemir, "Geçlerimiz yurt dışına irtica ederek vatandaşlık ...
Facebook
Twitter
LinkedIn

AFYONKARAHİSAR – 25.11.2022 – HİBYA – Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mevlüt Tekdemir, “Geçlerimiz yurt dışına irtica ederek vatandaşlık almak  için din değiştirir hale geldi.” dedi.

Mevlüt Tekdemir gündeme dair açıklamalarda bulundu. Tekdemir açıklamasında şunları söyledi:

“Halkın sesini duyamayan, ülke yöneticileri önce Filistin’i yok eden İsrail’le, sonra FETÖ finansörü BAE ile ve en son eli kanlı SİSİ ile el sıkışırken sıranın seçimi kaybetme korkusu ile HDP ile çözüm sürecine ve ESAD’a geleceğini biliyoruz. Bu kadar keskin dönüşler yapacaktınız neden sığınmacıları içeri sokup ülke ekonomisini yönetilemez hale getirdiniz.? Sormak istiyoruz. Cumhuriyet tarihinden bu yana hiç görülmemiş bir şekilde genç neslimiz yurt dışına irtica etmiş ve hala yüz binlercesi de başka ülkelere irtica etmek için çareler arar hale gelmiştir. Din elden gidiyor diye iktidar olan AK Parti yurt dışına gitmek, oradan vatandaşlık almak için din bile değiştirmeyi göze alan gençliğimizi görmezlikten gelmesi çok acıdır.”

Hibya Haber Ajansı

TVF Kadınlar 1. Ligi’nin 11. haftası

Eczacıbaşı Dynavit, dünya üçüncüsü

Altınpark Yüzme Havuzu inşaatı tüm hızıyla devam ediyor

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu’nun 13. hafta maçları

TVF Kadınlar 1. Ligi’nin 11. hafta maç programı

Eczacıbaşı Dynavit, Imoco Conegliano’ya mağlup oldu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haberi Paylaşın

Facebook
Twitter
LinkedIn