Ara

Zakharova: “ABD fırsat bulursa Rusya’yı hemen yok eder”

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, ABD'nin fırsat bulduğu an Rusya'yı derhal yok edeceğini ve tüm petrol, doğal gaz, altın, elmas, içme suyu dahil olmak üzere dünyanın tüm kaynaklarını elde etmenin yollarını arayac
Facebook
Twitter
LinkedIn

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, Rusya’nın Ukrayna’daki eylemleri Birleşmiş Milletler (BM) Şartı’nı ihlal ettiğini ve aynı zamanda BM Güvenlik Konseyi’nin (BMGK) temel amacına yönelik bir suç olduğunu, ABD’nin Rusya’yı uluslararası düzeyde tecrit edecek adımlar atmaya devam edeceğini ve fırsat bulduğunda Rusya’yı BMGK üyeliğinden çıkartmak için harekete geçeceğini kaydetti.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, ABD’nin fırsat bulduğu an Rusya’yı derhal yok edeceğini ve tüm petrol, doğal gaz, altın, elmas, içme suyu dahil olmak üzere dünyanın tüm kaynaklarını elde etmenin yollarını arayacağını ifade etti.

RIA Novosti’de yer alan habere göre, Rusya’nın BM Daimi Temsilcisi Vasiliy Nebenzya daha önce yaptığı açıklamada, BM Şartı’na göre Rusya’nın BMGK’daki koltuğunun alınamayacağını kaydetti.

Kaynak: Çin Uluslararası Radyosu
Hibya Haber Ajansı

Antalya’da düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda büyük başarı elde eden Erdem Günay Atacan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay’ı ziyaret etti

Hentbol ve masa tenisinde kazananlar kupa ve madalyalarını aldı

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda Dördüncü Gün

Sivas Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İlkokullar Arası Futbol Turnuvası başladı

Bağcılar Belediyesi sporcusu, Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda yarışacak

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Haberi Paylaşın

Facebook
Twitter
LinkedIn