Ara

ZUBİZU üyelerine Kiğılı Home’da 75 TL indirim fırsatı

ZUBİZU üyelerine özel fırsatlar sunan markalar arasına ev tekstili sektörüne modern tasarımlar ve minimal çizgilerle hızlı bir giriş yapan Kiğılı Home da katıldı. ZUBİZU üyeleri, Kiğılı Home’dan yapacakları 750 TL üzeri alışver
Facebook
Twitter
LinkedIn

ZUBİZU üyelerine özel fırsatlar sunan markalar arasına ev tekstili sektörüne modern tasarımlar ve minimal çizgilerle hızlı bir giriş yapan Kiğılı Home da katıldı. ZUBİZU üyeleri, Kiğılı Home’dan yapacakları 750 TL üzeri alışverişlerde anında 75 TL indirim kazanıyor.

Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, üyelerine özel ayrıcalıklı alışveriş seçeneklerine Kiğılı Home’u da ekledi. ZUBİZU üyeleri, Ankara Etlik Forum AVM’de yer alan ilk Kiğılı Home mağazası ve kigili.com’dan yapacakları 750 TL üzeri alışverişlerde anında 75 TL indirim kazanacak. Kiğılı üyeliklerinde geçerli fırsat, 31 Ocak 2023 tarihine kadar kampanya ve promosyon etiketli ürünler hariç tüm ürünlerde kullanılabilecek.

Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı, 84 yıllık tecrübesiyle ev tekstili sektörüne yeni bir soluk getirdiği “Kiğılı Home” atılımıyla sektöre hızlı bir giriş yaptı. Marka, ‘’Evlere Bi’ Güzellik Geldi’’ mottosuyla evine değer veren, mutlu ve huzurlu yaşamak isteyenlere geniş ürün yelpazesi ile alternatifler sunuyor. Kiğılı Home koleksiyonunda; pijama, havlu, nevresim, yastık, yorgan, yatak örtüsü, masa örtüsü, iç çamaşırı, çorap, terlik gibi sıklıkla tercih edilen ürünlerin yanı sıra kravat, kemer, cüzdan, valiz gibi tamamlayıcı ürünler, mutfak ve banyo ürünleri, yaşam alanlarının her köşesinde zevkle kullanılacak dekorasyon ürünleri yer alıyor.

ZUBİZU, 5 milyona yakın üyesine Türkiye’nin önde gelen ve tanınmış 500’den fazla markasında avantaj ve indirimler sunuyor.

Kampanyalarla ilgili detaylı bilgilere ve çok daha fazlasına ZUBİZU’dan ve kigili.com’dan ulaşılabilir.

Hibya Haber Ajansı

Kürek Milli Takımı Azerbaycan’da Yarışacak

Emeğin kentinde, emek turnuvası başladı

CK Enerji çalışanları, İstanbul Yarı Maratonu’nda kanserle mücadele için koştu

EÜ Aliağa MYO’ya SOCAR Türkiye iş birliğinde modern spor tesisi kazandırıldı

94 yıldır bitmeyen maç Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Rally Bodrum Dünya standartlarında organizasyon ile tamamlandı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Haberi Paylaşın

Facebook
Twitter
LinkedIn