Ara

AK Parti Rize Teşkilat Akademisi’nde 3. dönem başlıyor

Rize ayağı İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde yapılacak program hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti AR-GE ve Eğitim’den sorumlu Genel Başkan ...
Facebook
Twitter
LinkedIn

Rize ayağı İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde yapılacak program hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti AR-GE ve Eğitim’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen; “Eğitim programının hedefi Türkiye’nin 81 ilinde yaklaşık 93 bin teşkilat mensubumuzun motivasyonunu, inancını, özgüvenini ve aidiyetini yükselterek önümüzdeki önemli sürece hazırlanmak.” dedi.

Şen, gerçekleştirilecek eğitim faaliyetleri kapsamında her ilde üç kademe il ve ilçe yönetimlerini programa aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Teşkilat Akademisi adını verdiğimiz eğitimleri tüm Türkiye’de daha önce 2 kez gerçekleştirdik. Bu 3. dönemi olacak. Eğitimler, alanında uzman ve kamuoyunun da çok iyi tanıdığı isimler tarafından verilecek. Eğitim içeriğine bağlı olarak, MYK/MKYK üyelerimiz, Bakanlarımız, Bakan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, uzman eğitimciler, akademisyenler ve gazeteciler 4 ana ders başlığında eğitim verecek.”

AK Parti’nin Türkiye Yüzyılı’na hazırlandığını dile getiren Şen, “Eğitimlerimizin ana konsepti Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye Yüzyılı üzerine olacak. Tüm partimiz tam odak çalışıyor. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Teşkilatlarımızın tüm hazırlığı buna yönelik.” diye konuştu.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim programla ilgili yaptığı açıklamada “AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan  önderliğinde ve AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim  Başkanı Mustafa Şen ve yönetiminin koordinatörlüğünde Türkiye çapında başlatılan teşkilat içi eğitim güz dönemi programının Rize ayağını bu hafta sonu gerçekleştiriyoruz. Alanında uzman kişiler tarafından gerçekleştireceğimiz programın ana teması “Türkiye Yüzyılı” olacak.” ifadelerini kullandı.

“Bu hikayenin kahramanı sensin sloganıyla” başlatılan çalışmanın teşkilat için önemli olduğunu söyleyen Alim, “AK Parti kurulduğu günden bugüne sürekli kendisini yenileyen, tüm gelişmeleri takip eden sessiz devrimler çağı yaşatan bir partidir. Bu eğitimlerle AK Parti teşkilatlarımızı 2023 seçimlerine doğru daha hazır bir hale getireceğiz.” dedi.

Teşkilat Akademisi eğitim programı, her ilde dört ders başlığında verilecek olup 81 ilde üç haftada tamamlanacak. Dersler cumartesi-pazar olarak hafta sonları gerçekleştirilecek.

Hibya Haber Ajansı

5.Uluslararası Latmos Ultra Maratonu Tamamlandı

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İlkokullar Arası 23 Nisan Halı Saha Futbol Turnuvası’nda şampiyon Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu oldu

Kemer Belediyesi’nden judoculara ulaşım desteği

Konya Büyükşehir Belediyespor Basketbolda Yarı Finalde

Bisikletin Yaşayan Efsanesi Mark Cavendish, 59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’na Rekor Kırmak için Geliyor

Toplu ulaşıma Maraton İzmir ayarı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Haberi Paylaşın

Facebook
Twitter
LinkedIn