Ara

Gölcük’ten kısa kısa

Hizmet kalitesini yükseltmek için araç sayısını arttırmaya ve mevcut araçlarını da Makina ve İkmal Müdürlüğü bünyesinde kendi imkan ve ...
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hizmet kalitesini yükseltmek için araç sayısını arttırmaya ve mevcut araçlarını da Makina ve İkmal Müdürlüğü bünyesinde kendi imkan ve kabiliyetleriyle yenileyerek geliştirmeye devam eden Gölcük Belediyesi, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinde hayvanların nakledilmesinde kullanılacak yeni araç aldı.

Belediyenin öz kaynaklarıyla alınan ve çağın gereklerine uygun donanıma sahip araç, sokak hayvanları için kullanılacak.

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, öz kaynaklarıyla 28. aracı makine parkına eklediklerini belirterek, ”İlçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Allah kazasız, belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.” dedi.

Gölcük’te asfaltlama çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük ilçesinde üstyapı çalışmalarıyla vatandaşların ulaşımının daha rahat ve konforlu yapabilmesine katkı sunuyor. 

Kent trafiğini rahatlatacak ve ulaşım konforunu arttıracak proje kapsamında, Piyale Paşa Mahallesi Meriç Caddesi’nde asfalt serimi yapıldı.

Hibya Haber Ajansı

Sporun kalbi bir ay boyunca Nilüfer’de atacak

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki kadınların mental ve fiziksel güçlenmeleri amacıyla öz savunma eğitimleri düzenliyor

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İlkokullar Arası 23 Nisan Halı Saha Futbol Turnuvası Çeyrek Final Müsabakaları tamamlandı

Corendon Tennis Club Kemer açıldı

TOSFED Yıldızını Arıyor Kayıtları Açıldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Haberi Paylaşın

Facebook
Twitter
LinkedIn